چگونه از پوکی استخوان جلوگیری کنیم؟
ویتامین K , منیزیم و پتاسیم نیازهای مهم استخوان ها هستند که در برخی از سبزیجات به وفور یافت می شوند.
💎گوجه فرنگی:
یکی از سبزیجات خوشمزه و پر مصرف که حاوی مواد مغذی و مفید برای استخوان ها به شمار می رود. جالب است بدانید زنانی که گوجه فرنگی را از برنامه غذایی خود حذف می کنند زودتر به پوکی استخوان مبتلا می شوند.
💎سبزیجات سبز برگ:
هر چه قدر رنگ سبزی مصرفی شما پر رنگ تر باشد مواد و ویتامین های مفید بیشتری جذب بدن شما می شود . اسفناج و کلم بروکلی از مهمترین این سبزیجات هستند.
💎قارچ:
ویتامین D موجود در قارچ برای تقویت استخوان ها مفید است.
💎پیاز، موسیر و سیر:
پیاز, سیر و پیازچه و بالاتر از همه آنها موسیر حاوی فیبر خاصی هستند که مقاومت استخوان ها را تا حد قابل توجهی بالا برده و از شکنندگی آنها جلوگیری می کند.
👈🏻 به اندازه نمک مصرف کنید:
نمک به دلیل دارا بودن سدیم باعث دفع کلسیم از بدن می شود که به ضعف استخوان ها و پوکی آن منجر می شود.
در کنار این نکات با انجام ورزش منظم و مناسب, داشتن عادات مناسب حرکتی و دوری از استرس تا حد بالایی از ابتلا به پوکی استخوان در امان خواهید بود.