تغذیه و جلوگیری از پوکی استخوان

تغذیه و جلوگیری از پوکی استخوان

تغذیه و جلوگیری از پوکی استخوان

ما میتونیم به تغذیه درست از پوکی استخون هامون جلوگیری کنیم

منیزیم و پتاسیم نیاز های اساسی و مهم استخوان های بدن هستن که توی بعضی از سبزیجات ویتامین کی (کا) به وفور یافت میشه


گوجه فرنگی :

یکی از سبزیجات خوشمزه و پر مصرفی که حاوی مواد مغذی و مفید برای استخون های ما هستش گوجه فرنگی به حساب میاد ، جالبه بدونیم خانم هایی که گوجه فرنگی رو از برنامه غذاییشون حذف میکنن زودتر به پوکی استخون فعال میشن

 

 

سبزیجات سبز رنگ :

هر چقد رنگ سبزی مصرفی که ما استفاده میکنیم پر رنگ تر باشه مواد و ویتامین مفید بیشتری جذب بدنمون میشه ، اسفناج و کلم بروکلی از مهمترین های این سبزیجات به حساب میان

 

 

قارچ :

ویتامین دی موجود توی قارچ برای تقویت استخوان ها مفیده

 

 

پیاز ، موسیر و سیر :

پیاز ،‌سیر ، پیازچه و بالا تر از همه این ها موسیر  حاوی فیبر خاصی هستن که مقاومت استخوان ها رو تا حد خیلی زیادی بالا میبره و از شکنندگی استخوان ها جلوگیری میکنه

 

مصرف نمک به اندازه :

نمک به دلیل دارا بودن سدیم باعث میشه که کلیسم از بدنمون دفع بشه و همچنین باعث ضعیف شدن استخوان های ما میشه که خود این امر باعث میشه زود تر پوکی اسختوان بگیریم

 

در کنار نکات بالا با انجام ورزش منظم و مناسب همچنین داشتن عادت مناسب حرکتی و  دوری از استرس تا حد خیلی بالایی از ابتلا به پوکی اسختوان در امان میشیم